Lumanare cu mesaj secret HAPPY ANNIVERSARY Afisare la marime maxima


Lumanare cu mesaj secret HAPPY ANNIVERSARY

Fie ca serbati un 1 sau 40 de mariaj cu persoana iubita, lumanarea HAPPY ANIVERSARY va fi cadoul  ideal pentru a-i surprinde placut si pentru ati arata dragostea dupa multi ani.

Lumanarea HAPPY ANNIVERSARY este perfecta si pentru aniversarile corporate.

Culoare tavita - pecan

Made in UK

Ambalaj - cutie de lux albastra

Dimensiune 22cm x7.5cm x9.5cm

Nu sunt parfumate, cantaresc 700 g.

Mai multe detalii

MMHA

99,00 lei

Daca este in cautarea unui cadou super special pentru cei dragi, vrei sa multumesti cuiva intr-un mod special sau se apropie o aniversare speciala, lumanarile noastre ce ascund secrete vor aduce bucurie celor dragi. Lumanarea HAPPY ANNIVERSARY este perfecta ata pentru evenimentele private cat si pentru aniversarile corporate.

O colectie de lumanari decorative ce pot fi oferite ca si cadou si ascund secrete surprinzatoare. La prima vedere este doar o lumanare asezata intr-o tavita colorata si cu un ambalaj de lux.. Aprinde-o si las-o sa se topeasca putin si un mesaj secret ti se va dezvalui.

Dureaza in jur de 10 minute sa arda si sa inceapa sa se vada mesajul, incetul cu incetul.

La prima vedere este doar o lumanare asezata intr-o tavita colorata si cu un ambalaj de lux.. Aprinde-o si las-o sa se topeasca putin si  un mesaj secret ti se va dezvalui.

Lumanarea arde in jur de 30 minute permitandu-ti sa ai timp sa te bucuri de ea, sa o aprinzi si sa iei loc pentru a ti se dezvalui mesajul secret.


Comanda in siguranta:

Bifeaza casuta "Cadou" in pasul 4 din procesul de comanda si noi trimitem cadoul cu un mesaj personal din partea ta (si fara factura) !

sa simti minunatele parfumuri ale produselor noastre, sa le vezi "live", te asteptam la noi in showroom.
Putem alege impreuna produsele pentru cadoul tau!

Contactati-ne

Telefon:+4 0727 787 447

Contactati-ne

Branduri