Lista produselor producatorului Parfumuri rafinate cu nota retro pentru casa de la Mathilde M.

Mika Gifts este mandra sa aiba in micul sau boutique online colectia de lux a rafinatelor produse frantuzesti pentru casa de la Mathilde M.Mika Gifts este mandra sa aiba in micul sau boutique online colectia de lux a rafinatelor produse frantuzesti pentru casa de la Mathilde M.

Aceasta minunata colectie de decoratiuni parfumate in forma de inimioare, ingerasi, ursuleti; lumanari, spray-uri de camera, produse de baie si nu numai iti vor face casa si baia sa aiba un miros imbietor cu aroma de „Marquise”, „Poudre de Riz” sau parfumul copilariei „Douce Brume”.

Rasfata-ti simturile si casa cu o colectie unica de produse parfumate din ceramica pentru casa si baie. In stilul clasic frantuzesc, aceste produse de la Mathilde M. sunt create cu maiestrie si inspirate din elementele romantice si istorice ale Frantei.

In lumea Mathilde M., obiectele elegante creeaza un décor unic compus din ingerasi parfumati, parfumuri delicate, decoratiuni sepia si sapunuri in forma de ingerasi sau trandafiri. Textura aromelor poarta patina trecutului, ingeri colorati, saruri de baie si prosoape pufoase; toate ne aduc in memorie inocenta copilariei.

Mai mult


Bifeaza casuta "Cadou" in pasul 4 din procesul de comanda si noi trimitem cadoul cu un mesaj personal din partea ta (si fara factura) !

sa simti minunatele parfumuri ale produselor noastre, sa le vezi "live", te asteptam la noi in showroom.
Putem alege impreuna produsele pentru cadoul tau!

Contactati-ne

Telefon:+4 0727 787 447

Contactati-ne

Branduri