Lista produselor producatorului Atelier Catherine MassonDin inima Provence-ului, taramul parfumurilor frantuzesti, Catherine Masson a extras 12 arome superbe cu note delicate, sofisticate si parfum de durata: cedru si vanilie, frunze de ceai, frunze de smochin, trandafiri, santal, violete dulci, frunze de menta, poudre de riz, ghimbir si ceai alb ….

Pornind din Franta si pana in cele mai indepartate colturi ale lumii, atelierul Catherine Masson este recunoscut ca unul dintre cele mai importante branduri de lux in ceea ce priveste decoratiunile parfumate pentru casa. Produsele sale se regasesc pe rafturile boutiqurilor de lux din intreaga lume.

La inceput, atelierul Catherine Masson a creat si a vandut pernute parfumate realizate handmade pentru a insoti articolele parfumate ale marilor case de parfumuri franceze, cum ar fi Yves Saint Laurent, Christian Dior, Molinard si Caron.

Articolele din atelierul frantuzesc Catherine Masson combina delicatetea parfumurilor din Grasse si finetea materialelor cu maiestria artizanilor francezi, toate aceste ingrediente de calitate se combina in produse deosebite pentru parfumarea interioarelor; mici opera de arta ce pot fi oferite cadou.

Maestrii din atelierul Catherine Masson creeaza elemente unice din tesaturi si fibre naturale si vegetale precum matasea, catifeaua, velurul: pernute brodate, saculeti parfumati de diferite dimensiuni si forme decorate cu flori si fructe, sapunuri macarons si lumanari cupcakes.

Bine ati venit in lumea parfumata cu arome unice Cathetine Masson!

Nu sunt produse ale acestui producator.


Bifeaza casuta "Cadou" in pasul 4 din procesul de comanda si noi trimitem cadoul cu un mesaj personal din partea ta (si fara factura) !

sa simti minunatele parfumuri ale produselor noastre, sa le vezi "live", te asteptam la noi in showroom.
Putem alege impreuna produsele pentru cadoul tau!

Contactati-ne

Telefon:+4 0727 787 447

Contactati-ne

Branduri