Lista produselor producatorului Papetarie de LuxG. Lalo, producător parizian de papetarie din 1919, a devenit de-a lungul anilor un nume de referinta cand vine vorba despre papetarie de lux atât pentru înaltă societate din Paris cat si pentru curtile regale din Europa, cum ar fi Suedia, Olanda, Monaco și Belgia.

Astăzi, G. Lalo isi continua traditia in privinta elegantei si a calitatii deosebite a produselor sale si se adapteaza noilor tendinte printr-o coloristica si design contemporan.

Produsele de papetarie de lux ale brandului G. Lalo sunt un mijloc perfect pentru exprimarea sentimentelor intr-un mod memorabil. Exista 2 caracteristici care contribuie la faima acestui brand: calitatea hartiei si modul elegant de prezentare al acesteia. O hartie este selectata si i se permite sa poarte sigla G Lalo numai dupa o foarte amanuntita examinare a texturii, greutatii, finisarii si culorii acesteia.

G. Lalo este probabil cel mai bun din lume in papetarie si hartie de scris – un fler tipic parizian pentru cele mai bune lucruri in viata! Cardurile si plicurile G. Lalo sunt minunate, fiind pasiunea unui tanar care s-a mutat la Paris pentru a isi incepe propria afacere intr-un studio mic din inima Parisului.

Pentru G. Lalo calitatea este cea mai importanta! Va recomandam G. Lalo, cea mai buna papetarie din Paris, Europa si probabil din lume, si stim ca va deveni si favorita Dvs. si a celor dragi.


Bifeaza casuta "Cadou" in pasul 4 din procesul de comanda si noi trimitem cadoul cu un mesaj personal din partea ta (si fara factura) !

sa simti minunatele parfumuri ale produselor noastre, sa le vezi "live", te asteptam la noi in showroom.
Putem alege impreuna produsele pentru cadoul tau!

Contactati-ne

Telefon:+4 0727 787 447

Contactati-ne

Branduri