Informatii privind lansarea unei comenzi, plata si livrarea produselor


Exista 2 variante prin care se pot achizitiona produse de pe site-ul nostru:

1. Comanda online: se alege produsul, se trece cantitatea necesara si se adauga in cos; daca se doreste si adaugarea altor produse in cos se continua in acelasi mod.

2. Comanda telefonica: sunati la telefon 0727 787 447 si un membru al echipei Mika Gifts va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.

Pentru a putea cumpara online produse de pe site-ul nostru, trebuie mai intai sa va creati un cont de cumparaturi. Acest lucru se poate face si in momentul in care ati selectat deja produsele si doriti sa validati comanda. Pentru a selecta produsele pe care doriti sa le cumparati este suficient sa apasati pe butonul "Adauga in cos" prezent langa fiecare produs de pe site si sa notati cantitatea necesara.
Dupa ce adaugati toate produsele care va intereseaza si numarul de bucati, este suficient sa intrati in cosul de produse si sa continuati demersul introducand toate informatiile care vi se mai cer (metoda de livrare, adresa, etc.)
Prin completarea tuturor informatiilor si validarea finala a formularului de catre client, comanda se considera ferma, iar clientul se considera ca a acceptat in prealabil toate informatiile inscrise in comanda.
Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un consultant sa poata lua legatura cu dvs. In momentul primirii comenzii, un consultant de vanzari va va contact telefonic sau prin e-mail pentru a va confirma comanda si a va informa asupra termenului de livrare in cazul in care unul dintre produsele comandate nu se afla pe stoc in momentul comenzii.

2. Preturi si Plati

Modalitati de plata:

1. Plata prin banca in contul nostru pe baza proformei emise automat in momentul comenzii ferme. In acest caz va rugam sa ne trimiteti pe mail (comenzi@mikagifts.ro) sau pe fax la 0727 787 447 dovada platii pentru a putea trimite comanda in timp.

2. Plata ramburs: costurile totale (produsele cumparate plus costul transportului) se achita reprezentantului companiei de curierat rapid care face livrarea marfii, in momentul in care marfa este livrata. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare (nu puteti trimite un cadou altei persoane folosind aceasta metoda de plata pentru ca persoana respectiva va trebui sa achite contravaloarea produselor si transportului).

Modalitati de livrare comenzi

Livrarea comenzilor se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid (Fan Curier). Daca faceti comanda pana in ora 15.00, livrarea se face in 24 de ore iar daca efectuati comanda dupa ora 15.00 coletul va ajunge in 48 de ore. Comenzile plasate de vineri dupa ora 15.00 pana luni, vor fi livrate marti. Intervalul orar in care se fac livrarile este 9-17.

Important: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a Fan Courier, costul transortului se majoreaza si poate ajunge pana la 50-70 lei. In acest caz plata comenzii trebuie efectuata in avans. Va vom comunica la confirmarea comenzii costul transportului si veti avea posibilitatea de a renunta la comanda. O alta optiune pe care o propunem este aceea de a ridica personal coletul de la sediul Fan Courier de la cea mai apropiata localitate.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile in care valoarea totala a produselor este de minim 200 de lei, pentru localitatile aflate in aria de acoperire Fan Courier. Pentru comenzi cu o valoare a produselor mai mica de 200 de lei costul transportului este: pentru Bucuresti: 15 lei; pentru alte localitati: 18.5 lei In cazul in care doriti livrarea comenzii cu o alta firma de curierat, ne puteti indica in momentul comenzii ferme firma agreata de Dvs.Bifeaza casuta "Cadou" in pasul 4 din procesul de comanda si noi trimitem cadoul cu un mesaj personal din partea ta (si fara factura) !

sa simti minunatele parfumuri ale produselor noastre, sa le vezi "live", te asteptam la noi in showroom.
Putem alege impreuna produsele pentru cadoul tau!

Contactati-ne

Telefon:+4 0727 787 447

Contactati-ne

Branduri