Exista 3 variante prin care se pot achizitiona produse de pe site-ul nostru:

1. Comanda online: se alege produsul, se trece cantitatea necesara si se adauga in cos; daca se doreste si adaugarea altor produse in cos se continua in acelasi mod.

2. Comanda telefonica: sunati la telefon 0735 863 533 si un membru al echipei Mika Gifts va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.

3. Vizita la sediul nostru (numai pe baza de programare).

Pentru a putea cumpara online produse de pe site-ul nostru, trebuie mai intai sa va creati un cont de cumparaturi. Acest lucru se poate face si in momentul in care ati selectat deja produsele si doriti sa validati comanda. Pentru a selecta produsele pe care doriti sa le cumparati este suficient sa apasati pe butonul "Adauga in cos" prezent langa fiecare produs de pe site si sa notati cantitatea necesara. Dupa ce adaugati toate produsele care va intereseaza si numarul de bucati, este suficient sa intrati in cosul de produse si sa continuati demersul introducand toate informatiile care vi se mai cer (metoda de livrare, adresa, etc.) Prin completarea tuturor informatiilor si validarea finala a formularului de catre client, comanda se considera ferma, iar clientul se considera ca a acceptat in prealabil toate informatiile inscrise in comanda. Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un consultant sa poata lua legatura cu dvs. In momentul primirii comenzii, un consultant de vanzari va va contact telefonic sau prin e-mail pentru a va confirma comanda si a va informa asupra termenului de livrare in cazul in care unul dintre produsele comandate nu se afla pe stoc in momentul comenzii.Bifeaza casuta "Cadou" in pasul 4 din procesul de comanda si noi trimitem cadoul cu un mesaj personal din partea ta (si fara factura) !

sa simti minunatele parfumuri ale produselor noastre, sa le vezi "live", te asteptam la noi in showroom.
Putem alege impreuna produsele pentru cadoul tau!

Contactati-ne

Telefon:+4 0727 787 447

Contactati-ne

Branduri